АМД-567 Цар Гирдер ЦНЦ плоча за пробијање

АМД-567 Цар Гирдер ЦНЦ плоча за пробијање
Detalji o proizvodu

АМД-357 Цар носач ЦНЦ пунцх лине

~ ДО8 (ЛВ7)% УН3ГСЛЗ0ОС $ [3.јпг

Технички параметри

Сила удараца: 1200КН

Максимална величина обраде: 10000 * 12000 * 550мм

Дебљина лима обраде: 10мм

Фреквенција пробијања: 80 р / мин

Тачност рупе: 0.1мм

timg (2).jpg

Изнад ЦНЦ опреме за пробијање, који се користи за полуприколицу, аутобусе, тракторе, камионе, специјални камион, кипери, пољопривредне машине, поправке аутомобила, аутобусе, камиони за смеће, камионе, специјална возила, танкер, прскалица, камион цистерна, аутомобила и џамова, уздужног греда производње и обраде штанцања.

Ако сте заинтересовани за нашу опрему, поздрављамо ваше питање

Ако сте у потрази за новом амд-567 цар носач линија ЦНЦ пробој за продају, фабричке цијене, бренд, направљен у Кини, хот сале, директни продавац, и иноземство амд-567 цар носач цнц пробој линије од професионалног произвођача, добављача и фабрике, молимо вас да нас контактирате, ми смо увек у складу са вашим потребама ЦЕ, прилагођене, професионалне, конкурентне, високе прецизности, нове и добре квалитете, и ПУХУА амд-567 аутомобила носача цнц пробојне линије. И добродошли у велепродају производе са квалитетним и професионалним дизајном од нас.
Hot Tags: амд-567 цар носач ЦНЦ пробојна линија, Кина, произвођач, добављач, фабрика, велепродаја, бренд, цена, за продају, хот сале, израђена у Кини, нова, пухуа, прилагођени, директни продавац,
Istraga

You Might Also Like