Це одобрене абразивне аутоматске пескарске просторије

Це одобрене абразивне аутоматске пескарске просторије
Detalji o proizvodu

Це одобрене абразивне аутоматске пескарске просторије

Карактеристике и параметри

Аутоматска рециклажна пешчана просторија за пескирање је дизајнирана у складу са процесом обраде производа и карактеристикама производа, углавном се користи за велике одковке и одливке, заварене челичне конструкције, инжењерске машине, индустријске котлове, хемијске машине, изградњу бродова итд., Како би се уклонила површинска оксидна кожа , рђу и ојачати површину, побољшати адхезију премаза итд.

2e9ab340ed90bcaabe86945cbdabd67eI`PWANZJ}Q%~94()XHG~]TP

О ур С сервиси

" Интегритет, иновација, интеграција " као пословна филозофија, " Информатизација, глобализација " као смер развоја, компанија инсистира на томе да се " Технолошка иновација, искрено сервисирање " фокусира на пружање најбоље услуге и најскупљивији производ.

 

Пецање и испорука

VLMNE5WUF6J]XV8WEJPNAN4

Ако сте у потрази за новом одобреном абразивном аутоматизацијом за пјескарење на продају, фабричком ценом, брендом, направљеном у Кини, хот сале, директним продавцем и прекоморским одобрењем абразивне аутоматске пескарске собе од професионалног произвођача, добављача и фабрике, осећајте се слободно нас контактирати, ми смо увек у складу са вашим потребама ЦЕ, прилагођене, професионалне, конкурентне, високе прецизности, новог и квалитетног квалитета, а ПУХУА је одобрила абразивну аутоматску собу за пјескарење. И добродошли у велепродају производе са квалитетним и професионалним дизајном од нас.
Hot Tags: је одобрила абразивну аутоматску пескерску собу, Кина, произвођач, добављач, фабрика, велепродаја, бренд, цена, за продају, хот сале, израђена у Кини, нова, пухуа, прилагођена, директна продавац,
Istraga

You Might Also Like