Постројење за прераду препарата за припрему глиненог песка

Постројење за прераду препарата за припрему глиненог песка
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Постројење за обраду глиненог песка је уређај за регенерацију центрифугалних машина са вртложним струјама. Квантитативном обнављањем ротационе плоче велике брзине, под дејством центрифугалне силе на трошни прстен, све у кругу између песка и трошног прстена и песка више пута између трења и након судара, песак на површини лепљеног филма је уклоњен, регенерација након пада песка између прстена за истрошење диска и регенерације, и регенеративни диск у осовини вентилационог бубња који се навија, формирајући снажан проток ваздуха до места прокухавање песка, одвајање ваздуха, пређите на филмски лепак и прашину, удовољите технолошким захтевима рециклираног песка. Стара обрада песка након смрти ниског садржаја глине, мања количина новог песка, песка високе влажне чврстоће, после мешања пропусности течности је добро.

9ZHKF7_J9(49G]LT4TVD93X

8%Z02~$N)G1_5Q2R3TJU6Z6

Линија за обраду глиненог песка
Вибрациони транспортер, лемљени висећи транспортни трак, транспортни трак, машина за магнетно одвајање, машина за навијање, шестерокутна мрежа, песковна библиотека, двосмерни расхладни лежај, дизалица, трачна машина, врели рецлаимер, транспортни трак, дизач, пражњеч, трачна машина, књижница песка , увлакач диска, транспортни трак, дизалица, транспортни трак, вентилатор испуха, прибор, двосмерни улагач, довијач вијака, додатна опрема електронска машина за мешање песка, трачна трака, улагач диска.

1. Фластер схакер
Узбудљиви предњи део вибрационог мотора чине падајући песак дуж отвора до машине за кашику, са напредном и разумном структуром, пробијањем високе ефикасности, глатким и постојаним, малим шумом.
2. Трачни транспортер
Овај транспортер је новог типа дизајниран према специјалној примени постројења за ливење. Углавном се користи за преношење новог песка, коришћеног песка, песка за обликовање, премаза и камена креча, као и грађевинског материјала, хемијске индустрије и прераде хране за све зрнасте или блоковске материјале.
3. Вибрациона дробилица
Серија вибрационих дробилица серије 33 заснована је на сличним производима дизајнираним да побољшају опрему која се користи углавном за ломљене комаде песка са смолом од песка са смолом. Користи принцип вибрације огибљења. вибрациони моторни момент генерирао је узбуђење да блокира песак вибрацију одређеног закона вибрације, међусобним сударањем и трењем града о песку да би се постигла сврха дробљења.
4. Дизач кашике
Ова машина је вертикална машина за пренос, која се примењује у постројењу за механичко ливење. Користи се углавном за подизање употребљеног песка, отпадног песка, новог песка, чишћење гвожђа за чишћење и сл. У комбинацији са трачним транспортером и другим уређајима можемо дизајнирати много врста преносног система. Карактеристике су мала спољна величина, мања запремина и већа надморска висина тако да ће цртеж изгледа бити компактан.
5. Центрифугални регенератор
Центрифугална машина прихвата принцип центрифугалне регенерације у сувом процесу. Користи се углавном за регенерацију употребљеног смоластог песка. Кориштени пијесак ће бити бачен на отпорне на хабање облоге ротирајућом оштрицом велике брзине. А инертни поклопац на површини смоластог песка биће уклоњен поступком трљања и сударања између песканих предмета, сечива и кутије. Према захтеву процеса, поступак ће се понављати више пута до постигнутог циља.
6. Стационарна машина за брисање по инерцији
Ова серија машина за тресење која се користи у упутствима за радионицу, механизацију и полуаутоматски модел малог и средњег ливарења након ливења песка, песка и кутије за песак, ливење дела. Након одвајања песак група даље разбијен, а кроз решетку пада или вибрациони транспортни трак. У складу са тежином и величином кутије за песак може се уградити две или четири паралелне.
7. Инерција вибрирајући транспортер
Ова серија производа применљивих на блок, испоруку гранулираних материјала, често у ливничарској радионици за транспорт новог кокса, кречњака, песка, песка. Има компактну структуру, лагану тежину, стабилан рад, малу буку, поуздану употребу итд.
Ова серија инерцијалних вибрационих транспортера са вибрационим мотором, вибраторима два типа производа, типа ГГ "Б ГГ", производи за вибрациони мотор. Овај машински висећи тип, тип инсталације два типа.
8. Скупљач прашине
Прашина свеукупне филозофије дизајна за ефикасно уклањање песка у праху, чисто радно окружење, ефикасну заштиту од прашине.
9. Електрични управљачки систем
ПЛЦ контрола, ПЛЦ производа Митсубисхи или Омрон. Остатак главних електричних компоненти су домаћи познати или заједнички подухватни производи, углавном се користи производ Цхинт или Делики, сви могу бити повезани, сваки подсистем може бити повезан, појединачна машина може бити ручно.
Сви контролни ормарићи, конзоле и неколико тастера контролне везе, контролни ормарић за централизовану контролу, у унутрашњости, конзола, могу се реализовати у свим акцијама, кутија за дугме за одржавање и уклањање погрешака на лицу места. Неколико делова су обједињени и раштркани, што доноси велику погодност за рад, уклањање погрешака.
Ако тражите нову фабрику за прераду препарата за обраду глиненог песка, фабричку цену, бренд, произведен у Кини, врућа продаја, директни продавац и прекоморски погон за прераду глиненог песка од професионалног произвођача, добављача и фабрике, слободно се обратите контактирајте нас, увек смо према вашим потребама ЦЕ, прилагођени, професионални, конкурентни, високе прецизности, нови и квалитетни, и постројење за обраду препарата за припрему песка од глиненог песка ПУХУА. И добродошли да купујете код нас производе високог квалитета и професионалног дизајна.
Istraga