Линија за пробијање цнц рупе

Линија за пробијање цнц рупе
Detalji o proizvodu

Линија машина за пробијање цнц рупе

未标题-1.jpg

Цнц холе пуцхинг Преглед производне линије

Модел опреме: АМД-ДЛЦ10000, итд. Ова врста цеви за пробијање рупа за цнц рупу је специјална опрема за ударање аутомобилом уздужним ударцима.

Смер логистике: окренути се производној линији, с лева на десно или са десне на лево.

1.1 Процес:

Припрема обраде обрада (аутоматско програмирање рачунара) - систем за контролу улазног програма за обраду - аутоматско позиционирање радних предмета - Кс1 обујмица - помоћна стезаљка 1 стезаљка - позиционирање краја уређаја - пробијање филтера - Кс2 обујмица - помоћна стезаљка 2 стезаљка - стампање завршено - празна позиција - стезање лабаве плоче назад - отпадни излаз.

1.2 Структура хоста:

Затворени главни мотор је хидраулички погон, заваривање високе чврстоће и јак притисак под притиском. Калуп за 14 канала је постављен у инлине распореду, што је корисно за замену и контролу калупа.

1.3 Начин контроле:

Постизање ручне и аутоматске конверзије, конверзија између појединачне, континуиране и линијске обраде. У једној машини се помера само једна машинска позиција или се врши само један ударац, а следећи покрет се врши када се поново покрене; само један лист се обрађује током континуалне обраде, а свака оса се враћа у почетну позицију након обраде; у режиму обраде производне линије Више листова се може континуирано обрађивати, а свака ос се креће континуирано.


Наведена ЦНЦ опрема за пробијање се користи за полуприколице, аутобусе, тракторе, камионе, специјална возила, кипери, пољопривредна возила, ватрогасци, аутобусе, камиони за смеће, камионе, специјална возила, камиони цистерне, заливање Штанцање и обрада рамова и уздужних греде за возила, цистерне, возила са ниским профилом, специјална возила у великој мјери, теренска возила итд.

Ако сте у потрази за новом линијом машина за пробијање цнц рупе за продају, фабричка цијена, бренд, израђена у Кини, хот сале, директни продавач и линија машина за пробијање цнц рупица у иностранству од професионалног произвођача, добављача и фабрике, молимо вас да нас контактирате , ми смо увек у складу са вашим потребама ЦЕ, прилагођене, професионалне, конкурентне, високе прецизности, нове и добре квалитете, и ПУХУА цнц рупа машина за пробијање рупа. И добродошли у велепродају производе са квалитетним и професионалним дизајном од нас.
Hot Tags: Кина, произвођач, добављач, фабрика, велепродаја, бренд, цена, за продају, хот сале, израђена у Кини, нова, пухуа, прилагођени, директни продавац, добар квалитет, фабричка цена
Istraga

You Might Also Like