Машина за ласерско резање влакнастих таблица за челичну плочу

Машина за ласерско резање влакнастих таблица за челичну плочу
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

产品介绍导航条

1 Ова резна глава има јаку предност у апликацијама за ласерско резање влакана великог формата средње снаге. Унутрашња структура ласерске главе је у потпуности заптивена да се спречи контаминација прашине оптичким делом. Ласерска глава прихвата подешавање центрирања у две тачке, а фокусирање управља увозним мотором, што значајно побољшава ефикасност перфорације. Заштитна сочива су монтирана на фиоци за једноставну замену. машина за ласерско резање влакана Ласерска машина за сечење

2. Може да сече и удара различите врсте металног материјала са великом прецизношћу и великом брзином.

3 Широко се користи за средњу и танку металну плочу. Резање угљеничног челика, нерђајућег челика, алуминијума, поцинкованог лима, електролитичких плоча и других металних материјала са високим квалитетом, великом брзином, великом прецизношћу, високом ефикасношћу, ефикасна и уштеда енергије. То је први избор металопрерађивачке индустрије.

参数导航条

пројекат
параметар
јединица
Величина обраде
(L)
3000
мм

(W)
1500
мм
Кс / И тачност позиционирања оси
±0.05
мм
Тачност позиционирања на Кс / И оси која се може поновити
±0.03
мм
Кс / И максимална брзина позиционирања
80
м / мин
Снага ласерског генератора
1000
W
Капацитет сечења: плоча од угљеничног челика

12

мм
нерђајући челик
6
мм
алуминијум
4
мм
месинг
3
мм
Максимално убрзање Кс / И
1.5
G
Ход кретања (ос)
X
3020
мм

Y
1520
мм

Z
150
мм
Број фаза
3

Снага снаге
380
V
фреквенција
50
ХзАко тражите нову машину за ласерско сечење стаклених плоча за размену стола, фабричку цену, бренд, произведен у Кини, врућа продаја, директни продавац и прекоморска машина за ласерско резање челичних плоча од професионалних произвођача, добављача и фабрика, слободно нам се обратите, увек смо по вашим потребама ЦЕ, прилагођени, професионални, конкурентни, високе прецизности, нови и доброг квалитета, и ПУХУА машине за ласерско резање влакнастих таблица за челичну плочу. И добродошли да купујете код нас производе високог квалитета и професионалног дизајна.
Istraga