Која је хидрауличка функција хидрауличког преса?

Која је хидрауличка функција хидрауличког преса?


Тхе

Хидраулична преса је прва аутоматска и интелигентна серво електро-хидраулична композитна преса у индустрији штампе. У поређењу са традиционалним пресађивачима и ињектирајућим пресама, има и механичку структуру, систем управљања и функцију. Одличан пробој. Хидраулични притисак преса усваја саморазвијен систем контроле двоструког мртвог циклуса, који има висок степен човечанства, потпуну аутоматизацију, интелигенцију и моћне функције. Тхе

Тхе

Главне предности хидрауличних преша су следеће:

Тхе

1. Брзо чишћење: Традиционални тип хидрауличких преса карактерише висок притисак и спора брзина, тако да радна ефикасност није висока. Серво електро-хидраулична преса овог пројекта додата је са независним иновативним дизајном серво структуре. Брзина одзива је брза и притисак се може брзо повећати. Брзина пресовања може да достигне преко 400мм / сц, а притисак је бољи од притиска уобичајеног механичког преса. Примијенити на сузбијање хардверских производа или неметалних производа, као што су типична производња екструдираних алуминијумских производа, кућишта, сатова за гледање, оквира и дијелова за чаше, фото рамова, прибора за јело, знакова, брава, ауто дијелова и дијелова хардвера.

2. Функција истезања: учинити много металне деформације у процесу производа назива се истезање, производи који се користе за растезање су веома широки, производи за истезање углавном се завршавају хидрауличном пресом, док традиционална механичка машина за пробијање нема ову функцију; овај серво-електрични пројектни пројекат Хидраулична преса може извести савршено истезање на различитим материјалима како би се формирали производи, као што су посуђе, кухињски прибор, електрични уређаји, металне шкољке, подне облоге и дијелови за осветљење итд., као и додавање најновије технологије екрана осјетљивим на додир може директно Употреба немеханске контактне технологије за постављање параметара, једноставан за коришћење, висок степен човечанства.

Тхе

Хидраулична технологија је једна од најбрже растућих технологија у машинској опреми. Клизач преса управља хидраулични цилиндар и користи се за пробијање и савијање хидрауличних радних предмета. Може да реализује радни циклус брзог пада клизања, ударања и стрижења, брзог пораста и зауставе. Последњих година, штампе хидрауличне пресе побољшавају брзину броја удараца, активне анти-пристрасне технологије за побољшање тачности рада, побољшане карактеристике рада и смањену шок шок шум, технологију хибридног преноса енергије која смањује снагу како би се смањила инсталација , и технологију синхронизације точкова са више тачака. Напредак је постигнут у позиционирању клизача и преношењу ЦНЦ контролне технологије. Недостаци хидрауличних пресе и механичких преса у прошлости скоро су нестали. Традиционална опрема за обраду штампе све више се не може прилагодити великим обимним аутоматизованим производним потребама модерне аутомобилске индустрије у смислу техничких перформанси, осигурања квалитета и поузданости процеса и економичног рада.