Серво ЦНЦ Туррет Пунцх

Главне перформансе карактеристика Фулл Елецтриц Серво ЦНЦ туррет пунцх

(1) Главни преносни механизам усваја серво мотор високог обртног момента који се директно повезује са механизмом шипке шипке помоћу склопке. Аутоматски одабире потезе за различите дебљине материјала за прилагођавање различитим поступцима штампе и може бити врло погодан за специјалну обраду. На пример, жалузине, куцне рупе итд., Са аутоматском заштитом од преоптерећења, одржавају константан притисак ударца током пута, тако да квалитет штампе буде на врло високом нивоу. У материјалима за храњење и горњим и доњим листовима, главни мотор погонског серво мотора се искључује, што може уштедјети око 40% енергије. Серво мотор прихвата присилно водено хлађење, стабилне и поуздане перформансе, погодне за дуготрајне потребе за радом, без одржавања, без буке, дуготрајним континуираним радом.

(ИИ) Контролни систем је ФАНУЦ ОИ-ПД ЦНЦ систем са различитим софтвером за контролу неопходан за ЦНЦ преса за прешање, који је једноставан за руковање.

(Ц) Ротациона станица усваја црв и црв структуру са подесивим клиренсом и високом тачношћу позиционирања.

(Д), туррет

1. Материјал куполе: 45 # угљичног челика каљеног и каљеног, горњу плочу усваја посебна средства за упаривање у паровима, што осигурава коаксијалност горње и доње позиције калупа и значајно продужава животни век калупа.

2.Туррет структура: усвајање јапанске мозаичне структуре точкова, танких бешавних и дуго прилагођених Амада плоча, може смањити саморегулацију калупа муља док још увијек одржава дугу водичну структуру са прецизним позиционирањем.

(5) Међународне пнеуматске компоненте обезбеђују поузданост читавог учинка машине.

(6) Усвајање великих вијака са вретеним куглицама и широким линијским водилицама како би се осигурала тачност обраде.

(7) Употреба универзалне куглице и четке за мешање радне површине не само да смањује буку и вибрације алатке, већ штити површину плоче. Може ефикасно спречити огреботје површине плоче.

(8) Затворени челик челични плочасти заварени тип "О" коришћен је и каљен у камину како би се уклонило напрезање темељније.

(9) Употреба пливајућег пнеуматског хватача има велику држачну силу и глатку храну; интегрални доветаил тип носача има добру ригидност и практично кретање стезаљки.

(10) Систем има аутоматску заштитну функцију за стезање, која не може притиснути заштитну област, само за померање помака, како би се осигурало континуитет рада програма.

(11) Интегрална конструкција греда, интегрисани дизајн носача и унакрсног зрака повећавају ригидност и прецизно позиционирање и стабилнији је у условима брзог исхране и елиминише динамичко деформисање Кс-оси и И-оса табеле.

(12) Могуће је изводити симулацију симулације стројних путања и путања. Ако се на великој плочи одсече више делова, плоча се може чувати што је више могуће, а коришћење материјала може бити побољшано.

(13) Приказивање окретне станице рулета, приказ времена за пробијање, приказ количине обраде и животног вијека (вријеме притиска).

(14) Аутоматска селекција и обрада: Систем може аутоматски одабрати најприкладније уређаје за обраду