Гиллотине ЦНЦ Схеаринг Продуцтион Лине

Гиллотине ЦНЦ Схеаринг Продуцтион Лине
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Нови дизајн ЦНЦ линија за производњу шкаре

Цела производна линија: ЦНЦ пунцх пресс, машине за савијање, машина за савијање. Опрема за производну линију може ударити и савијати челичну плочу, плочу од нерђајућег челика, алуминијумску плочу и гвоздену плочу и пресеци их.


* Машина усваја комплетну челичну конструкцију заваривања, вибрациони елиматски стрес, има врло добру ригидност и стабилност. (машинска машина за гиљотину)

* Усваја напредни хидраулички интегрирани манифолд, компактну конструкцију, смањује прикључак цевовода, побољшава поузданост система и лако одрживост. (машинска машина за гиљотину)

* Машина за уље цилиндра серије у смицању, угао силе се неће померати. (машинска машина за гиљотину)

* Повратак глатко и брзо акумулатора. (машинска машина за гиљотину)

* Подешавање ручног зглоба на ножевима, тачан, брз и згодан, подесиви угао силе, смањује изобличење лима.

* Електрични рамстроке макингс, монитор, згодан и тачан положај. (машинска машина за гиљотину)

* Торре-роллинг бслл, смањити материјал и може смањити огреботине трења. (машинска машина за гиљотину)

* Европске и америчке маинстреам хидрауличне шкаре. (машинска машина за гиљотину)

* Челична заварена конструкција, топлотна обрада за елиминисање унутрашњег стреса, са добром ригидношћу и стабилношћу. (машинска машина за гиљотину)

阿玛达剪板 - 副本.JPG


Ако сте у потрази за новом Гуиллотине ЦНЦ Схеаринг производном линијом за продају, фабричком ценом, брендом, направљеним у Кини, хот сале, директним продајом и прекоморским Гуиллотине ЦНЦ Схеаринг Продуцинг Лине од професионалног произвођача, добављача и фабрике, молимо вас да нас контактирате , увек смо у складу са вашим потребама ЦЕ, прилагођене, професионалне, конкурентне, високе прецизности, нове и добре квалитете, и ПУХУА Гуиллотине ЦНЦ Схеаринг Продуцтион Лине. И добродошли у велепродају производе са квалитетним и професионалним дизајном од нас.
Istraga