2017 Добар почетак: Канада купци поруџбина 4 поставља ЦНЦ машина за пробијање

8. фебруара компанија Кингдао Амада потписала је са купцем у Канади две серво ЦНЦ обујмице за пробијање, два хидрауличног уговора о куповини ЦНЦ обујмице,

Потписивањем наруџбе захваљујући бесповратним истраживањима и инвестицијама Кингдао Амада, као и великом броју припремних радова различитих одјела, Кингдао Амада чини комбинацију пунцх-а и серво мотора, ради постизања брже брзине, високе прецизности, ниске буке, ниске потрошње енергије предности перформанси потрошње, добродошле од стране купаца!
У процесу надгледања наруџбине, пословно одељење је увијек било у блиском контакту са купцима, захтијевима купаца благовремено пренијети Министарство за технологију, након поновљене комуникације, наш програм компаније добија признавање купаца. Купци су стигли у нашу компанију данас да проводе теренске посете, а заједно са руководством компаније, цијели процес посматрања машине за тестирање опреме, перформансе компаније у свим аспектима ЦНЦ удара су изван очекивања потрошача, купци су потписали четири уговора о опреми!

ИМГ_2710.јпг

Пријављено је да је купац у локалном већем утицају и да има подружнице у Сједињеним Државама, након инсталације и употребе ЦНЦ машине за пробијање , филијала ће и даље куповати друге спецификације машине , потписивање уговора за будућност да спроведете више послова поставили су темељ!