Предности механичког ЦНЦ турбина

Механички пуж бубњева ЦНЦ-а је преко управљачког програма за управљање рачунарским програмима на бројним калупима за више рупа на плочици како би се постигла серијска опрема за аутоматизацију ЦНЦ-а. Главна примена индустрије, укључујући машинерију, електричне уређаје, хардвер, итд., Посебно металну плочу, најчешће се користи у механичкој индустрији пужева ЦНЦ.

Појава механичког удара пужа постиже се у аутоматизованој производњи једноставним пробушком за одбојнике, што је једноставно, уштеди и ефикасно. Међутим, техничко особље у раду ЦНЦ обујмице за ударце мора обраћати пажњу на проблем: пре употребе. Пажљиво прочитајте упутства за производ, различити производи имају различите начине за употребу, морамо пажљиво разумјети, како би се осигурало да се локације различитих дијелова екстремне улоге припреме како би се проблем временом припремио како би се проблем и рјешили.

Механички ЦНЦ обујмица пунцх је обрада производа од лима неопходна машина, машина је подељена на кревет, пунцх, дијелове за пренос, храну платформе, стезне дијелове, системе и тако даље. Који се односи на тело тела за ливење и тело заваривања; систем, онда постоје ИПЦ, ПИЦ бодови.

Механички ударац са ЦНЦ-овим руљевима може се користити да би се осигурала ефикасност надоградње, погоднија за обраду великих лимова, наравно, не може се избјећи недостатак није погодан за обраду великих тонажа. Постоји много типова механичких ЦНЦ преса за преса за куполе, према обради радног комада и захтевима избора који имају механичку преса за пребијање ЦНЦ-а, приступачни, то је зато што је механички ударац са ЦНЦ-овим рамом, како би се обезбедио горњи и ниже концентричност, Побољшати тачност обраде како би се осигурало да производ пролазне стопе.

Коначно, нагласак на кориштењу механичких преса за ударце ЦНЦ турбина треба обратити пажњу на одржавање ЦНЦ ударца, редовну промјену уља, провјерити коло и погонски систем је нормалан, строго у складу с правилном употребом реда рада ЦНЦ машина ударац са турретом, немојте произвољно ометати операцију поруџбине, Да бисте спречили проблеме. Последњи тренутак да будете опрезни, а машине за чување у сигурном домену обратите пажњу на сопствену сигурност.