Машина за рециклажу аутоматске рециклаже за еколошку пескирање1382237907515774281.jpg

1. Принцип / машина за рециклажу рециклаже машине за печење околине


Опрема користи компримовани ваздух да изврши снагу, абразивни млаз на површину обрадног предмета при великој брзини, кроз утицај уклањања рђе од абразивне површине површине површине обраде, тако да површина до одређеног степена чистости и храпавости, вакуумска пумпа или вишестепени вакуум генератор Отклањање негативног притиска Песак и прашина кроз опрему система за сепарацију песка и прашине ће наставити да одвајају абразивно одвајање, прашину и рђу у бубањ прашине.


2. Машина за печење животне средине за рециклажу рециклирања


Може се широко користити у бродовима, мостовима, пројектима конзервације воде, рударства, нафте, хемикалије, металургије, папира, изградње лука, производње ваздухоплова и возила и других области. Обрада напредне технологије, еколошко пескирање свеобухватне високе ефикасности. Обоје у потпуности рукују различитим локомотивама и другим малим и средњим додацима површинске рђе, тровају старим филмом, оксидом и другим супстанцама, али и захтевају површинску храпавост. За боју да постави најбољу основу за пост-процесирање. Еколошко пескирање моделује укупно унутрашњи угао, спољни угао, равни, радијус четкицу и друге форме, прилагођавајући се различитим структурним облицима обрадног предмета.


201233016343.jpg


3. Композиција / аутоматска рециклажа машина за печење животне средине


Структура структуре

1) сепаратор прашине за прашину: кроз стезаљку може се брзо учитати сандуком.

2) Мерач притиска ваздуха: означава зрачни притисак ваздушног вентилатора ваздушног вентилатора.

3) вентил за смањење притиска: подесите радни притисак

4) Комбиновани вентил: регулациони вентил за гас: то је главни део командних језгара машина за пескирање, квалитет система директно утиче на то да ли машина за пескирање може бити поуздан поступак пескарења. Комбинација карактеристика комбинационог вентила је: рад пескарења машине је посебно стабилан и поуздан, јер у контроли рада пескарења песак и прашина неће улазити у контролни уређај унутар контролних компоненти неће бити оштећени.


Контрола управљачког вентила Комплетна опрема за контролу гаса контролише комплетну опрему гасни регулациони вентил контролише комплетну опрему гасни регулациони вентил контролише комплетну опрему снабдевање гасом и прекидном путном опскрбом и прекидним доводом путева, излазни, гасни и издувни прекидач Рад са песком безбеднији.

5) кроз његово отварање и затварање како би контролисали штанцање или издувавање резервоара под притиском

6) Електромагнетни вентил: кроз његово отварање и затварање ради контроле дјеловања комбинационог вентила

7) Пригушивач: издувавање и уклањање буке ваздуха

8) Куглични вентил: контролирајте довод гасног уређаја

9) Куглични вентил: контрола повећања снаге ваздуха

10) филтер цеви: филтер за прашину.

11) сепаратор уља и воде: извор ваздуха за филтрацију воде.

12) прашина: складиштење прашине.

13) рам: компоненте за подмазивање машине за пјескарење.

14) Куглични вентил: за филтер за воду водоотпоран.

15) пијесни вентил: подесите пролаз песка машине за пескирање. Смештени на дну резервоара, може се подесити омјер мешања ваздуха и песка, тако да је најбоље распршивање.