Opće poznavanje dodataka za mašine za peskanje i strojeva za miniranje

Opće poznavanje dodataka za mašine za peskanje i strojeva za miniranje:


I. Oštrice propelera za stroj za miniranje

Glavni razlog gubitka oštrice je taj što je stupanj dodira sa projektilom nešto veći. U poređenju s ostalim dodacima, oštrica rotora je i ozbiljnija. Životni vijek je oko 500 sati. Utječe na vašu učinkovitost i kvalitetu miniranja.

yelun

2. Pribor za mašine za eksplozivno puštanje

Usmjerena čahura u pucanju s pištoljem često se koristi za podešavanje kuta pucanja. Ako je ovaj deo oštećen i istrošen, upucani materijal raspršit će se svuda. U tom slučaju je potrebno zamijeniti ili održavati na vrijeme.


3. Sakupljač prašine dodataka strojevima za miniranje

To je važan i nezamjenjiv sakupljač prašine u mašini za eksplozivno miniranje. Vjerujem da ne treba više da kažem o tome. To je uklanjanje velike količine nečistoće prašine. Bez obzira na to koja je naprava za eksplozivno miniranje u radu, ona će proizvesti određenu količinu prašine i nečistoće, kao i vrećicu za skupljanje prašine morate redovno zamjenjivati, jer će u protivnom utjecati na vašu efikasnost i učinak miniranja. Vijek trajanja bit će duži od ostalih komponenti. Procjenjuje se da će proći oko tri godine. Kakav je vaš kvalitet? Generalno, bolje je odabrati visokokvalitetnu filter vrećicu.

chuchenqi

4. Pribor za mašine za eksplozivno puštanje

Ovdje da kažem da je kotač protiv tablete glavni oštećeni dio, zašto tako kažete? Budući da igra mnogo uloga, kao medij između peleta i lopatica, prirodno će uzrokovati habanje i gubitak. Životni vijek je oko 1.000 sati.