Филтер прашине Колико је ефикасна уклањање прашине?


x1_1.1377139735_600_450_110010.jpg

Пре свега, испод филтера опреме за сакупљање прашине је врста опреме за уклањање прашине?


Филтрирати опрему за прашњаву да бисте разликовали ријечи у пуно модела, филтарски кертриџ треба направити у великом броју модела, трошак трошкова пријатеља купца према величини зрака за дизајн.

Ако је природа филтера од филтер филтра за прашину важан фактор у одређивању врсте филтера за прашину погодну за третман прашине. Под нормалним околностима филтер филтер кертриџа полиестерско влакно је више, висока температура није врло висока. Општа температура температуре испод 100 степени Целзијуса. Наравно, постоје специјални материјали високе температуре, али трошкови су превисоки да би били неприкладни. Наравно, ако имате посебан захтев, можемо се упознати са Кингдао Пухуа Хеави Мацхинери Цо., Лтд.

Али једини недостатак је то што ако вам је потребан посебан материјал за кертриџ филтера, вероватно ће нам требати додатну опрему за куповину. У распореду производње можда ће бити потребно више од обичне опреме за сакупљање праха у временском периоду изградње дуже.


1342151652615.jpg


Кингдао Пухуа Хеави Мацхинери Цо, Лтд Које су предности филтер опреме за сакупљање прашине?


1, у складу са условима модула комбинације модула 2м3 / х изнад запремине ваздуха.

2, екран осетљив на додир ПЛЦ аутоматска контрола, лако се посматра радно стање.

3, спољашњи вентилатор заузима кутија, запремина ваздуха се може знатно повећати.

4, аутоматски филтрирање филтера на мрежи, нема потребе за заустављавањем других операција домаћина, када је засићење површине филтера и отпорност на одређену дозвољену вредност када се вентил за убризгавање аутоматски отвори, ау самом процесу рада домаћина само укључите филтерску јединицу назад дува чист.

5, унутрашња употреба филтера високе ефикасности као филтер елемент, отпорност на влагу, висока чврстоћа, значајно повећава капацитет руковања.

6, добро заптивање, компактна структура, бесплатна секундарна прашина, подручје уштеде.

7, дуг живот, без честе замене компонената филтера, до пет година без одржавања, тако да је колектор прашине увек у добром стању.

8, компримовани ваздух аутоматски пуни чисту, ефикасну регенерацију материјала филтера, не појављује пасту, губитак ниског притиска, смањује потрошњу енергије вентилатора и уштеди енергију.

9, суб-мицрон филтер, без димњака се може директно испуштати.

10, увоз вентила за ињектирање, животни век од више од милион пута, потрошња компримованог ваздуха уштеда енергије, у поређењу са традиционалним колектором прашине, притисак ињектирања може бити смањен за више од 30%.

11, употреба 1ум подесивог филтера, може ефикасно спречити инхалацију воде и уља који садрже честице остатака (опционо).

ec95fda4e82298f68b3b363da43f8c89_310_0_max.jpg

Кингдао Пухуа Хеави Мацхинери Цо, Лтд филтер прашина уклањање ефекта како?


Кингдао Пухуа Хеави Мацхинери Цо., Лтд. филтер прашина колектора јединица је тренутна ефикасност уклањања прашине опреме за уклањање прашине, филтер, вентил за убризгавање, контролни систем користе свјетски познате увезене производе. Елемент филтера користећи методу печења полиестерског перитонеума и постати суперфилм, ефикасност филтрације субмикронске честице до 99,99%, прашина са компримованим ваздухом за враћање филтера, систем управљања помоћу интерфејса човека-машина, може постићи аутоматску контролу


Кингдао Пухуа Хеави Мацхинери Цо, Лтд филтер прашина колектора је како је принцип дизајна?


Кингдао Пухуа Хеави Мацхинери Цо., Лтд. Јединствени дизајнер прашине колектора за прашину филтера, од кутије за судоперу након вертикалне конструкције, до једноставног одељења за одржавање покушава да поједностави одржавање, тако да је замена филтера сигурнија, бржа и лакша. Пошто јединица за прашину има дуг животни век и одличан капацитет сакупљања прашине и чишћења, тако да се обезбеди дуготрајан рад, али када је потребно заменити филтер, брзи, једноставни или чак и алати могу се раставити и подићи на лице.


У нормалном раду, као што су: гравитација, инерцијална сила, судар, електростатичка адсорпција, скрининг и тако даље. Ваздух прашине са врха улаза у колектор за прашину филтера, веће честице прашине због површине попречног пресека повећавају брзину ветра и побољшавају директно наслагање, мање честице прашине кроз филтер. Прашина је заробљена изван филтер кертриџа, очистите ваздух кроз средиште кертриџа у комору за чист ваздух, а затим излазом излаза вентилатора. Како се филтар наставља, филтер прашина и прашина на површини кертриџа се повећавају, а пошто филтер настави да расте, контрола чврстог стања ће манипулисати електромагнетним вентилом како би отворио ваздушни мембрански вентил, а ваздух високог притиска ће директно излазити у Селецт тхе филтер центар, прашина прикупљена на површини филтера чишћење прозирне, тако да се филтрира кертриџа регенерације. Прашина је са главним протоком ваздуха, а под дејством гравитације доле у кашику за прашину. Циклус, континуирана филтрација, тако да се опрема континуирано гарантује.