Иранске купци наручиле су три опреме из Кингдао Пухуа

Главни производи Кингдао Пухуа тешке индустрије укључују машине за пјескарење, пескарење, машине за пробијање ЦНЦ турбина, ЦНЦ машина за пробијање дебелих плоча, ЦНЦ преса кочница, машина за стрижење и сл. Компанија је започела међународно пословање од 2009. године, већ је извозила више од 60 земаља.

SE3510.jpg

Недавно, Ирански клијенти су посјетили нашу компанију , заинтересовани су за нашу машину за пробијање ЦНЦ турбина, наш инжењер детаљно представио нашу компанију и машинерију , такође је са клијентима послао неколико питања .

FCD39DEA530DBDCC7462A8C65C914E41.jpg

Наш инжењер упућује купце да посете нашу радионицу, задовољни су нашим окружењем и обрадом детаља. Шокирани су кад нам је наш инжењер рекао да можемо направити специјалну ЦНЦ машину за пробијање дебљине до 25 мм.

New design of AMD-357.jpg

Корисници су били веома заинтересовани када нам је инжењер рекао да побољшавамо нашу технологију и изглед за нашу ЦНЦ машину за пробијање, они воле наш нови дизајн када им покажемо нову опрему.

IMG_0409_副本.jpg

Након посете компанији две недеље, купац је наручио тројицу хидрауличног ЦНЦ обртног пераја са нама. Висина овог уговора је око 220.000 долара.


Сада производимо ову опрему за купце. Након тога испоручаћемо опрему иранском купцу и послати инжењер да инсталира и дебугује машину.