Опис опреме опреме за пескирање машина за чишћење стубова

Опис опреме опреме за пескарење стакла за цеви од челика


741235971330309_副本.jpg

Машина за пуцање на зиду од челика

Опрема која користи електромагнетску контролу брзине, брзо храњење и слање, како би се осигурало да се радни предмет у потпуности побољша.Опрема је једноставно дизајнирала, инсталирала и одржавала.


Коришћењем велике машине за експлозију песка (швајцарске + ГФ + ДИСА), значајно побољшава ефикасност чишћења, можете добити задовољавајући квалитет чишћења.


Са прихватном пилом за пилуле и вијком за транспортирање сакупљајући радни предмет, разбацани снимци.


Време минирања са кумулативном временском функцијом за вођење замјенских лопатица и других дијелова за хабање.


Симулиране мапе пројектила (укључујући и број модела машина за пјескарење, одређивање броја и локације просторног распореда итд.) И комплетни цртежи машине за пјескарење су потпуно засновани на ЦАД-у. Избор и уређење машина за пјескарење је разумније. Побољшати коришћење пројектила и продуктивности рада, како би се осигурало ефекат чишћења, смањујући хабање телахранитеља.


ЗГМн13 чиста унутрашња употреба за заштиту, употреба специјалних навртки од навртке, замена једноставног и практичног, дугог вијека трајања, опреме за пјескарење тренутно је најбоља плоча за заштиту кућишта.


Сепаратор користи америчку компанију БЕ-заваривач-тип сепаратор технологије, добру раздвајање.


Систем контроле пројектила користећи сопствена истраживања и развој контроле вентилације са гасом, једноставан и поуздан.

711704436089706.jpg

Састав и структура машине за чишћење челичне цеви:


Машина за пјескарење са вањским зидом представља нову опрему за пјескарење. Састоји се од предње просторије за анекс, просторије за чишћење посаде, уређаја за пражњење посаде, задње прикључне просторије, система за пречишћавање рециклаже материјала, ваљкасти транспортер, лествице платформи, система за уклањање прашине и електричне контроле. Дио састава (погледајте мастер план). Делови плочастих заварених делова машине су се убацивали како би се побољшале особине против рђе и адхезија боје.