Принципи и предности машине за минирање са путева

Принципи и предности машине за пескање на путу

1. Машина за пескање колника баца челични хитац кроз пуцање бацача и баца га на бетонску површину под одређеним углом, тако да се површина челичног пуцаног бетона и површина бетона изравнају како би површина бетона постала храпава и уклоните заостали цемент. Плутајуће отпатке и остале крхотине.

2. Машина за минирање са путева опремљена је сакупљачем прашине, а после експлозије неће остати прашине на земљи. Штавише, негативан притисак који ствара сакупљач прашине ће обнављати челични пуцањ и очишћене нечистоће и прашину. Пелет се аутоматски рециклира, а нечистоће и прашина падају у кутију са прашином.

未标题-1

3. Епоксидни под и епоксидни темељни премаз савршено су интегрисани, са јаком адхезијом, отпорношћу на абразију и јаком тврдоћом.

4. Епоксидна машина за пескање тренутно је релативно напредна опрема за наношење песка, а такође је технологија пескарења једноставна епоксидна конструкција пода, мала инвестиција у опрему, ефикасна и еколошки прихватљива метода третмана.

5. Користи се за експлозивно пескање бетона велике површине, терраззо, очврснуло и отпорно на хабање, мермер и друге подлоге.

1