Купци Саудијске Арабије наручили су четири опреме из Кингдао Пухуа

Два клијента из Саудијске Арабије посјетили су нашу фабрику прошлог мјесеца, заинтересовани су за нашу пјескарску машину, пјескарску собу, салу за сликање и сушаре.


Наши инжењери и продавци су представили компанију, веома су заинтересовани када купци знају да смо већ извозили више од 60 земаља.


Након тога, наш инжењер детаљно је представио наш дизајн који је дизајниран према захтевима посла купца , такође одговара на нека питања која су заинтересовани за купце. Купци су веома задовољни нашом инжењеринг технологијом и дизајном.

Наш инжењер упућује купце да посете нашу радионицу, задовољни су нашим окружењем и обрадом детаља. Шокирани су кад нам је наш инжењер рекао да можемо направити специјалну ЦНЦ машину за пробијање дебљине до 25 мм. Такође су заинтересовани за ЦНЦ машину за пробијање и рекли су да ће остати у контакту са другим пројектом.

Након разговора о технологији и цени, купци су донели одлуку и наручили четири опреме из наше компаније, машину за пјескарење, пескарску собу, сушну собу за бојење и сушаре. Висина овог уговора је преко 300.000 долара. Клијенти су ми рекли да су посјетили још четири компаније, али нас изабрали, веома смо поносни што се истичемо од конкурената.

 

Сада производимо ову опрему за купце.

Sand blasting room 01.jpg

Sand blasting room 02.jpg

SE3510.jpg

New design of AMD-357.jpg

mmexport1463040892769.jpg