Линија за обраду челика

челична линија за обраду

Јуче су све пошиљке за обраду челика које су купили Сингапурски купци. Пошто је линија за прераду челика веома велика, подељена је у шест аутомобила који су јуче коначно послати у Сингапур.

JOJLLYNBBKRWWG7NA7PY%0U


линија за обраду челичних плоча   Специјално дизајниран за минирање челичних плоча, челичних пресјека, греда или конструкције. Машина за минирање минирања за челичну плочу, челични пресјек, греде, шипке дизајнирана је и произведена прихватањем предности сличних производа из земље и иностранства.

Дио за чишћење од хрђе (чишћење песком) прихвата високо ефикасни млазни точак и сепаратор песка са потпуним затварачем.

Машина за метење поседује специјално направљену најлону четкицу за ваљање најлона и вентилатор високог притиска. Део за предгревање и сушење може усвојити различите методе грејања. Дио за прскање боје користи методу безрачног распршивања под високим притиском.

Комплетним сетом опреме управља ПЛЦ и комплетна је опрема велике величине међународне напредне компаније.

Користи се углавном за површинску обраду (наиме предгревање, уклањање рђе, прскање и сушење боје) челичне плоче и различитих конструкционих одсека, као и за чишћење и јачање металних конструкционих делова.

_@_)SP]I74OLO(COTM0$8Z6

Линија за обраду челичних плоча само је један од многих производа наше компаније. У нашој компанији постоје многе друге врсте машина за пескање и ЦНЦ машина за пробијање. Ако желите да сазнате више информација, добродошли у Кингдао Пухуа Хеави Индустри Гроуп.