Upotrebe i prednosti mašine za miniranje sa visećim lancem

Stroj za miniranje sa kasetnim prolazom je uređaj koji koristi rotirajuće rolete velike brzine kako bi određenom brzinom bacao projektile prema radnom komadu i na taj način učinkovito očistio i ojačavao površinu obratka. Zbog velike efikasnosti proizvodnje pogodan je za masovnu proizvodnju. Može se nositi sa različitim raznovrsnim komadima, posebno nepravilnim i laganim radnim dijelovima, koji se široko koriste u industriji dijelova automobila, mašinoprerađivačkoj industriji itd.

未标题-1

Prednosti mašine za čišćenje miniranim peskom su sledeće:

1) Korišćenjem lančanog lanca, radom ciklusa, korak po korak, višestrukim udicama, radni dijelovi se ne sudaraju i deformiraju i mogu se objesiti u efektivnom prostoru što je više moguće, a učinkovitost proizvodnje je velika.

2) Koristeći oblik za pojedinačno ubacivanje i isključivanje, uz razumnu konfiguraciju četiri puhača velike snage, radni komadi se pucaju zauzvrat, što udovoljava zahtjevima standardne tehnologije jačanja TES-02-2 i postiže očekivano efekat jačanja.

3) Električni upravljački sistem koristi uvezeni PLC za kontrolu pokretanja i gašenja čitavog skupa opreme, s visokim stupnjem automatizacije. Također obavlja dinamično nadgledanje i zaštitu cijelog sistema cijelog skupa opreme, sa zvučnim i svjetlosnim alarmnim sistemima i funkcijama automatskog upravljanja kvarom.

4) Gornja, donja i suprotne strane komore za čišćenje izrađene su od visokog kroma otpornog na habanje, koji ima dug radni vijek. Koriste se jedna glavna i dvije pomoćne prostorije za čišćenje; gornji šavovi i radna vrata su zapečaćeni sa više slojeva, struktura je razumna, a performanse zaptivanja su dobre.

(5) Sustav uklanjanja prašine prihvaća sekundarno uklanjanje prašine. Kombinacija uklanjanja prašine sa ciklona i uklanjanja prašine na filtru znatno poboljšava učinak uklanjanja prašine, a koncentracija emisije prašine niža je od odgovarajućeg nacionalnog standarda.