Које су предности машине за пуцање бубња?

Предности машина за пјескарење типа бубањ:

1.jpg

Машина за пјескарење са бубањом се углавном користи за ротационо радно коло са високим бројем обртаја како би пројектил бацили на радни предмет у бубњу који се непрекидно пребацује, како би се постигла сврха чишћења радног предмета, који припада обиму ливења машине. Погодан је за уклањање пијеска, уклањање рђе, уклањање каменца и површинско отврдњавање одливака и отковака до 15 кг у различитим индустријама.


Машина за пјескарење са бубњем погодна је за чишћење свих врста одливака и одковака који се не плаше судара и огреботина. Идеална је опрема за чишћење малих комада резидуалног песка и скале на површини малих радионица за термичку обраду. Углавном обухвата ваљке, сепараторе, машине за пјескарење, машине за дизање, итд. Зупчасти мотор и остале компоненте.

1.позивање популарне формуле питке питке, чувајући трошкове изградње питовне подлоге


    2. Тело експлозивне коморе и уређење уређаја за пјескарење се одређују након тродимензионалне динамичке симулације избацивања рачунара, тако да површина покривености излаза протоком пројектила тачно покрива површину радног предмета и пројектила истовремено баци радни комад у различите смерове са површине радног предмета. .


    3. Употреба центрифугалних центрифугалних машина са високим издувавањем може знатно побољшати ефикасност чишћења и постићи задовољавајући квалитет чишћења.


    4 концепта дизајна машине, компактне структуре, једноставан за коришћење и одржавање