КХ69 Роллер Цонвеиор Х Беам Схот Бластинг Мацхине Профессионал Мануфацтурер

КХ69 Роллер Цонвеиор Х Беам Схот Бластинг Мацхине Профессионал Мануфацтурер
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Ролер Типе Схот Бластинг Мацхине за чишћење радних предмета


Карактеристике:

1. Машина за пјескарење с челичном плочом има три врсте пролаза кроз тип :

Пролаз ваљка пролази, пролази колица, пролази вјешалицу.

2. Они се широко користе у индустрији челичне плоче, челичне конструкције, инжењерске машине, изградње мостова и тако даље. Издувавањем експлозије може се уклонити рђа, оксидни слојеви, завариваћа и друга загађивачка средства и елиминисати површинска напетост.

3. Након пескарења , може побољшати адхезију боје с челиком, побољшати проту рђу, побољшати квалитет и продужити вијек трајања челичне конструкције.

4. Челични снимци експлодирани турбинама ће се сакупљати , пречишћавати системом кругова снимања и наставити да се поново користе за експлозивне турбине.

5. Процес радног процеса система кругова снимања : челични ударци експлозивним турбинама прикупљају се помоћу портретног вијчаног транспортера и испоручују се у лифт за кашике, а затим ће лифт лифта бити подигнут на сепаратор типа за прање ваздуха.

6. Након раздвајања , прашина и сломљени челични снимци ће бити уклоњени од челика и добри челични снимци ће ући у корпу за смеће.


201512151117460079956.пнг

Ако сте у потрази за новим кх69 ваљком транспортер х беам схот минирање машине професионални произвођач за продају, фабричка цијена, бренд, направљен у Кини, врућа продаја, директни продавац и иностранство кх69 ваљка транспортер х беам схот минирање машине професионални произвођач од професионалног произвођача, добављач и фабрика, молимо вас да нас контактирате, ми смо увек у складу са вашим потребама ЦЕ, прилагођене, професионалне, конкурентне, високе прецизности, нове и добре квалитете, и ПУХУА кх69 ваљка транспортера са снопом професионалног произвођача. И добродошли у велепродају производе са квалитетним и професионалним дизајном од нас.
Istraga