Машина за пуцање површинске стреле

Машина за пуцање површинске стреле
Detalji o proizvodu

Машина за пјескарење на површини пута

19B999D350C205818E4391F7D9132DD6.jpg

Како то ради:

Материјал за снимање у доњем дијелу кутије за раздвајање је од доводне цијеви у дијелове за пјескарење и погон мотор. Брзи ротациони снимак ће се бацити и ударити на површину радних предмета брзином од 80м / с. И тако извршите операцију чишћења. Под утицајем негативног притиска, абразивни штап и прашина ће се вратити у кутију за одвајање песка, где ће се ударе, прашина и нечистоће потпуно раздвојити. Очекује се да ће и даље користити добру материју у експлозији.

Преносива машина за подмазивање подних површина за мобилне уређајеАко тражите нову машину за пјескарење на површини за продају, фабричку цену, бренд, израђену у Кини, топла продаја, директни продавац и прекоморска машина за пјескарење на површини пута од професионалног произвођача, добављача и фабрике, слободно нас контактирајте , ми смо увек у складу са вашим потребама ЦЕ, прилагођене, професионалне, конкурентне, високе прецизности, нове и добре квалитете, и ПУХУА машине за пјескарење. И добродошли у велепродају производе са квалитетним и професионалним дизајном од нас.
Hot Tags: Кина, произвођач, добављач, фабрика, велепродаја, бренд, цена, за продају, хот сале, израђена у Кини, нова, пухуа, прилагођени, директни продавац, добар квалитет, фабричка цена
Istraga

You Might Also Like