Ротор Санд Бластер машина

Ротор Санд Бластер машина
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Ротор Санд бластер машина

Опис

У шасији машине су постављени стругачи и два брза ротора са ножем. шасија се окреће у смеру казаљке на сату, ротатор и стругач се окрећу у супротном смеру. Брзина ротора је већа од брзине шасије. Пошто шасија и ротор имају супротан покрет, а брзина је другачија, тако да песак шасије добија различиту брзину. Пешчана зрна произведу одговарајућу сила трења и силе смицања, што изазива брушење, мешање, сломљење. Ова врста машине не само да се мијеша уз високу ефикасност, а песак након мешања је добар квалитет.

Користи

Углавном се користи за лијевање песка мјешовитог пијеска, мјешовитог песка може се мешати у сувом филму, тврди песак, површина песка и језгре песка, стакла, керамике, ватросталних материјала итд. грануларни материјали.

технички параметри

Ставка


С1420С

С1425Е

Пречник диска

мм

φ2000

φ2500

Количина хране једном

кг

1500

3000

Продуктивност


40

90

Снага стругања

кв

37

90

Снага ротор-мотора

кв

2 * 18.5

2 * 37

Оцена ротор-мотора

рпм

34.5

26

Ротирајућа брзина ротора

рпм

270

350


Ако сте у потрази за новом ротор песком бластер машина за продају, фабричке цијене, бренд, израђене у Кини, хот сале, директни продавац и иностраних ротор песка Бластер машина од професионалног произвођача, добављача и фабрике, слободно нас контактирајте, ми су увек у складу са вашим потребама ЦЕ, прилагођене, професионалне, конкурентне, високе прецизности, нове и добре квалитете, и ПУХУА ротор песка бластер машине. И добродошли у велепродају производе са квалитетним и професионалним дизајном од нас.
Istraga