Пијесак за пјескарење

Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu
Опис производа
Простор за пјескарење се углавном користи за руковање великим деловима или структурама од посебног и сложеног радног комада, како би се постигла рђа за чишћење површине, повећала адхезија између предмета и премаза и других ефеката. Пиштољ за прскање инсталиран у просторији за пјескарење може да очисти површину делова коришћењем компримованог ваздуха као струје, абразивног метала као средство за пражњење.

Радни део носи колица, а абразива се може аутоматски сортирати и аутоматски уклонити.Врата
Сервисна врата су уграђена у заварене профиле и има затварање челичних плоча и унутрашње је прекривена гумом отпорним на абразију. Ексклузивни систем заптивања спречава губитак абразивних материјала и омогућава затварање врата без напора. Опционо, могу се испоручити два врата (соба типа тунела) и једна врата за оператера. Сензори спојени на врата аутоматски прекидају рад експлозије када је један од њих отворен.
Луминарије
Свака ЛЕД конструкција и позиционирање омогућавају максималну искоришћеност светлости. Систем за причвршћивање омогућава лако уклањање, за одржавање.
Радне коморе
Израђене у челичној плочици, модулиране су да задовоље било коју димензију у висини, ширини и дужини. У унутрашњости (осим на плафону) налази се гумени премаз који их штити од абразије и помаже у звучној изолацији.
Хоризонтални транспорт абразивног материјала
Овај систем комбинује погон колица за стругање који прерађују абразивни материјал до средине радне коморе, где се прикупља помоћу вијчаног транспортера (у неким случајевима помоћу тракастог транспортера) који обавља абразивни материјал до подножја канте лифт (прочишћивач абразивних материјала). На целој подној површини постоји мрежа која је покривена перфорираном плочом, која задржава веће нечистоће или чак и ситне дијелове који могу случајно да падну на под. Овај јединствени систем који користи ЦМВ захтева много мању инсталирану снагу да су други системи, захваљујући коефицијенту трења (хабања), који је много мањи у овом систему.
Контролна табла
Монтира се на заштићеном орману, има термичку заштиту и блокаду за моторе, што онемогућује њихово повезивање у неправилном редоследу. Опционо, испоручује се са ПЛЦ-ом за аутоматску контролу опреме. Задовољава најважније међународне стандарде, међу којима је 60204-1 ЕЕЦ. Ако сте у потрази за новом пескарском штандом за продају, фабричком ценом, брендом, направљеним у Кини, хот сале, директним продавцем и прекоморским песковитим пећницом од професионалног произвођача, добављача и фабрике, слободно нас контактирајте, ми смо увек према вашим потребама ЦЕ, прилагођене, професионалне, конкурентне, високе прецизности, нове и добре квалитете, и ПУХУА пескарске кутије. И добродошли у велепродају производе са квалитетним и професионалним дизајном од нас.
Istraga