Цена за песак са песком

Цена за песак са песком
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Сало за пескирање


Кинеска соба за пескање може да очисти велике челичне конструкционе делове, резервоаре за уље, спољне зидове од челичних цеви и тако даље. Вољени страни купци


Сваки елемент просторије за напухавање конструисан је тако да буде у равнотежи с осталим елементима - то осигурава да проток производа, ток абразива и проток прашине буду глатки и уједначени.

Након детаљне истраге и анализе циљева и експлозивних просторија, наш тим инжењера црпи дугогодишње искуство и широку инсталирану базу експлозивних просторија широм света како би се обезбедило да предлог за експлозивну собу испуњава све критеријуме. као и омогућавање могућности за будући развој.

Како је свака соба са експлозијом дизајнирана посебно на пројекту на основу пројекта, могућности прилагођавања су бескрајне: вишеструки бластери који раде на једној соби; приступ производу са једног или оба краја собе за експлозију; могућности абразивног опоравка, укључујући: јаму за метење, попречни транспортер, облик У, облик Х и комплетан за аутоматски опоравак са системом транспортера или
сцрапперс; доњи пролаз или попречни вађење прашине; аутоматско рециклирање зрна са уграђеним магнетним одвајањем.За додатну флексибилност наша компанија може обезбедити комбиновану собу за минирање и лакирање: након завршетка пескарења и опоравка абразива активира се посебан систем за вађење боје и започиње фарбање производа. Смањено руковање производима омогућава додатну контролу квалитета, као и уштеду трошкова.

Ако тражите нове кабине за пескање на продају, фабричке цене, бренд, произведен у Кини, врућа продаја, директни продавац, и штанд за песак у иностранству од професионалног произвођача, добављача и фабрике, слободно нас контактирајте, ми су увек према вашим захтевима ЦЕ, прилагођени, професионални, конкурентни, високе прецизности, нови и квалитетни, и цена кабине за пескирање од песка. И добродошли у продају велепродајних производа доброг квалитета и професионалног дизајна од нас.
Istraga