Википедија

Википедија
Detalji o proizvodu

Машина за пескирање


Машина за пјескарење К69 састоји се од система аутоматског оптерећења и истовара (опционо), ваљкастог транспортног система (улазног ваљка, излазног ваљка и унутрашњег ваљка), коморе за пескирање (комора рампи, линеарна заштита, турбине за заштиту од удара, уређај за абразивно напајање), абразивни систем циркулације (Сепаратор, лифт за кашике, вијчани транспортер), јединица за сакупљање абразива (прилагођено), систем за сакупљање прашине и електрични управљачки систем.

201512151117460079956.пнг


Ако сте у потрази за новом продајом ватрогасне машине за продају, фабричке цијене, бренда, израђене у Кини, хот сале, директног продавца, и википедијске машине за уклањање експлозија у иностранству од професионалног произвођача, добављача и фабрике, слободно нас контактирајте, ми су увек у складу са вашим потребама ЦЕ-а, прилагођене, професионалне, конкурентне, високе прецизности, новог и квалитетног квалитета, и ПУХУА шпијунске машине са Википедијом. И добродошли у велепродају производе са квалитетним и професионалним дизајном од нас.
Hot Tags: Кина, произвођач, добављач, фабрика, велепродаја, бренд, цена, за продају, хот сале, израђена у Кини, нова, пухуа, прилагођена, директна продавац, добар квалитет, фабричка цена
Istraga

You Might Also Like